Horeca

Schuif aan en geniet!

Coronavirus COVID-19

Vakantiepark de Luttenberg houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en we doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. Dit heeft gevolgen voor o.a. onze faciliteiten. Meer informatie over de maatregelen kunt u op deze pagina vinden:

informatie coronavirus
 

GEZELLIGE BRASSERIE

Wilt u liever een avond écht uit eten gaan? Ook dat kan! Op vakantiepark de Luttenberg kunt u genieten van heerlijke menu’s. Onze menukaart bestaat uit diverse vegetarische, vlees- en visgerechten waar u uw vingers bij af zult likken. In onze brasserie kunt u zowel binnen als buiten op het rustige overdekte terras genieten van de specialiteiten van onze kok. 
Ook in de middag kunt u terecht in onze horeca. Op de kaart die wij in de middag aanbieden staan heerlijke tosti’s, verfrissende drankjes, maar natuurlijk ook een lekker kopje koffie met appeltaart! Een ijsje mag natuurlijk niet ontbreken! Dat is toch het echte vakantiegevoel? 
 

SNACKBAR

In onze snackbar helpen onze medewerkers u graag, zodat u kunt genieten van een lekker patatje, zelfgemaakte pizza of een handig meeneem-menu. Er is voor elk wat wils!
U kunt uw snack opeten in onze mooie horecagelegenheid of op ons buitenterras dat zicht heeft op het zwembad, maar natuurlijk kunt u uw snacks ook afhalen en heerlijk op uw kampeerplaats of bij uw accommodatie opeten. 

Vakantiepark de Luttenberg is een prachtig seizoenbedrijf. Dit betekent dat wij vanaf 1 april tot 1 oktober geopend zijn qua faciliteiten zoals het binnenzwembad, wellness, horeca en winkel. Het buitenzwembad is geopend tot 1 september. De receptie is het hele jaar door geopend. Onze accommodaties zijn wel het gehele jaar te huur.‚Äč

VERSE PIZZA'S!

Wist u dat u bij ons ook overheerlijke, verse, zelfgebakken pizza's kunt bestellen? Gebakken in de steenoven en de keuze is reuze! 
 
 
Zoek en boek


 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte