Horeca

Schuif aan en geniet!


BRASSERIE

Wilt u liever een avond écht uit eten gaan? Ook dat kan! Op vakantiepark de Luttenberg kunt u genieten van heerlijke menu’s. Onze menukaart bestaat uit diverse vegetarische, vlees- en visgerechten waar u uw vingers bij af zult likken. In onze brasserie kunt u zowel binnen als buiten op het rustige overdekte terras genieten van de specialiteiten van onze kok. 
Ook in de middag kunt u terecht in onze horeca. Op de kleine kaart die wij in de middag aanbieden staan heerlijke tosti’s. drankjes, of een kopje koffie met een appelgebakje. Natuurlijk kunt u ook terecht voor een ijsje.
Dat is toch het echte vakantiegevoel? Wanneer u van plan bent bij ons te komen eten, is het handig dat u van tevoren reserveert. Dit kan bij onze receptie, maar ook telefonisch via 0572-301405.


SPECIALE GELEGENHEDEN

Voor een bruiloft, familiediner, verjaardag, kinderfeestje, vergadering of andere speciale gelegenheden tot zeker 150 personen kunt u ook bij ons terecht! Onderstaande menukaarten zijn de menukaarten van 2017. De nieuwe menukaarten volgen spoedig! 

Menukaart 2018
 


SNACKCORNER

In onze snackcorner helpen onze medewerkers u graag, zodat u kunt genieten van een lekker patatje, zelfgemaakte pizza of een meeneem-menu. Er is voor elk wat wils!
U kunt uw snacks meenemen, maar natuurlijk ook opeten in onze mooie horecagelegenheid of op ons buitenterras dat zicht heeft op het zwembad.


VERSE PIZZA'S!

Wist u dat u bij ons ook overheerlijke, verse, zelfgebakken pizza's kunt bestellen. Gebakken in de steenoven!
Download Snackbarlijst 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte