Extra Comfortplaats

Kiest u voor een comfort-, extra comfort- of supercomfortplaats?
Wij bieden verschillende groottes aan van onze kampeerplaatsen. Zo is er voor ieder wat wils!

Extra Comfortplaats

Nieuw in seizoen 2019!
Wilt u nét iets meer ruimte dan wat u op onze normale comfortplaatsen krijgt? Boek dan een extra comfortplaats! De Extra Comfortplaatsen liggen centraal aan de randen verspreidt. Zoals u van ons gewend bent, zijn de plaatsen allemaal voorzien van een eigen water en afvoerpunt, beschikken ze over 10 AMP stroom en kabelaansluiting voor de tv. De extra comfortplaatsen liggen verspreid op diverse velden en hebben de nummers: F178, 207 en 208, K212 (autovrij), K226 en 227 (autovrij), L256 en L257, D270 en J194.

Sanitaire voorzieningen op loopafstand!
Alle plaatsen hebben een mooie grasmat, fraaie beplanting en begroeiing. De 2 sanitairgebouwen liggen centraal op de camping en zijn voor iedereen op loopafstand. Bekijk ons Hoofdsanitairgebouw.

Kamperen kan bij ons van 27 maart tot 28 september 2020. U kunt vanaf 14:00 uur inchecken en op de dag van vertrek tot uiterlijk 12:00 uur uitchecken. Voor de actuele openingstijden kunt u terecht bij onze receptie.

Openingstijden
Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park. Vanaf 1 oktober tot 27 maart 2020 zijn onze faciliteiten beperk geopend en is ons park echt gericht op rust. Dit betekent dat onze zwembaden, badhuis, winkel en horeca niet geopend zijn. Wel is onze receptie geopend. Het buitenzwembad is vanaf 1 september gesloten.


Bekijk de plattegrond

Hemelvaartarrangement 2020
In deze periode hebben wij een verplicht Hemelvaartarrangement, welke extra voordelig is geprijsd. Klik in de prijskalender op 'woensdag 20 mei' en klik dan het arrangement aan. 

Samenvatting

  • Eigen waterkraan en een afvoer voor het water
  • Gratis (camping) WiFi
  • Gratis douchen
  • Gratis midgetgolf
  • Gratis tennissen
  • Kabelaansluiting voor tv
  • Stroom (10 ampere)
  • Toegang tot zwembaden

Dit zeggen onze gasten

Check beschikbaarheid & prijzen

                                                                         Extra informatie

Boven getoonde prijzen inclusief: een kampeerplek voor twee personen, toeristenbelasting voor twee personen, reserveringskosten, milieuheffing, douchen, elektra (10 ampère), parkeerplaats voor één auto & (camping) wifi. 
Extra persoon: €4,- p.n. exclusief toeristenbelasting
Goed om te weten: Katten zijn niet toegestaan, op al de boekingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing en de getoonde foto's kunnen afwijken van uw daadwerkelijke kampeerplaats. Het is niet toegestaan om een elektrische auto op te laden bij uw kampeerplaats.

 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte