Kortingskaarten

U kampeert extra voordelig op Vakantiepark Luttenberg met de Camping Cheque, Camping Key Europe en de ACSI CampingCard. Lees hieronder hoe u hier van kunt profiteren!

ACSI, CAMPING TRAVEL CLUB OF CAMPING KEY

Met de ACSI, Camping Travel Club of Camping Key Europe kampeert u extra voordelig in het voor- en naseizoen op een comfortplaats. Buiten het hoogseizoen staat u op een rustige camping zonder lange wachtrijen en een aangename temperatuur. De Camping Travel Club, ACSI en Camping Key Europe kaart biedt u een kampeervakantie waar u ook echt kunt genieten van rust en ontspanning! Tijdens het kamperen kunt u toch profiteren van alle luxe faciliteiten die ook buiten het hoogseizoen voor u beschikbaar zijn.

logo camping key europe

MET CAMPING TRAVEL CLUB OF CAMPING KEY BOEKEN

U geniet met bovenstaande kaarten een tarief van 17,00 per nacht op basis van 2 personen, 1 kampeermiddel, 1 huisdier en is exclusief toeristenbelasting van € 0,85 per persoon per nacht en reserveringskosten van € 7,50 per boeking. Een logee meenemen kan voor € 4,00 per persoon per nacht. Met de camping travel club rekent u af met uw papieren cheque, silvercard of goldcard. Het Camping Key tarief is alleen geldig op vertoon van uw kaart. 

De camping travel club & camping key europe zijn in 2018 bij ons geldig van: 
  • 30 maart tot 8 mei
  • 14 mei tot 17 mei
  • 22 mei tot 30 juni
  • 25 augustus tot 30 september


VOORDEEL MET CAMPING TRAVEL CLUB

Ook in de week van 30 juni - 7 juli zijn reserveringen tegen dit tarief mogelijk!
14=11 en 7=6 en indien u in het bezit bent van een Goldcard is het zelfs 21 = 16! Let op, deze aanbiedingen zijn niet geldig in juli en augustus!
Goldcard houders betalen geen reserveringskosten en profiteren van de aanbieding 21 = 16! 


SPECIALE AANBIEDING MET CAMPING KEY EUROPE

5% Korting op het overnachtingstarief in juli & augustus, alleen geldig op vertoon van de Camping Key Europe.

ACSI CAMPINGCARD

Tijdens uw zoektocht naar een geschikte camping kunt u het blauwe CC logo aantreffen. Dat wil zeggen dat de camping CampingCard ACSI accepteert, dé kortingskaart voor het laagseizoen. Daarmee stelt de campingspecialist kampeerders in staat om in het voor- en naseizoen tegen gereduceerde, vaste prijzen te overnachten. 


BOEKEN MET ACSI CAMPINGCARD 

Een ACSI CampingCard is geldig voor 1 overnachting (€ 15,00 per nacht) voor 2 personen, 1 kampeermiddel, 1 huisdier en exclusief toeristenbelasting van € 0,85 per persoon per nacht en reserveringskosten van € 7,50 per boeking. Een logee meenemen kan al voor € 4,00 per persoon per nacht exclusief toeristenbelasting. Het ACSI CampingCard tarief is alleen geldig op vertoon van uw ACSI CampingCard. 

ACSI CampingCard is in 2018 bij ons geldig van:
  • 30 maart tot 8 mei
  • 14 mei  tot 17 mei
  • 22 mei tot 7 juli
  • 25 augustus tot 30 september
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte