stage-animatie

Stage Animatiewerker

Stage Animatiewerker

Over Vakantiepark de Luttenberg

Vakantiepark de Luttenberg, is een 5* familievakantiepark uniek gelegen in de prachtige natuur van Salland. Vakantiepark de Luttenberg kenmerkt zich door de gemoedelijkheid, het ons-kent-ons gevoel en het zeer hoge kwaliteitsniveau. We zijn niet voor niets al jaren op rij 5-sterren topcamping! Wij bieden verschillende accommodaties én kampeerplaatsen aan, zodat er altijd een vakantie is passende bij ieders wensen. Voor het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar: 

 

Animatie Stagair(e)

Werk je graag met kinderen, ben je creatief in het bedenken van leuke activiteiten en ben je op zoek naar een leuke vakantiebaan? Dan ben je bij Vakantiepark de Luttenberg aan het juiste adres! Voor het seizoen van 2024 zoeken wij enthousiaste collega's die ons recreatief team komen versterken en onze gasten ook een onvergetelijke top vakantie willen bieden! 

De stage is voor tijdens de schoolvakanties. De activiteiten zijn over de hele dag verspreid, dus je uren zijn hier ook op ingedeeld. 

Woon je niet in de buurt van Luttenberg? Geen probleem! Wij bieden de mogelijkheid voor intern verblijf. Kom jij ons gezellige en jonge team versterken met enthousiasme?


Bedrijfscultuur Vakantiepark de Luttenberg

Bij Vakantiepark de Luttenberg heerst een gemoedelijke sfeer rond de collega’s en de gasten van het park.  We hebben een natuurlijke passie voor onze gasten en zorgen door ultiem gastheerschap dat iedere gast een droomvakantie beleefd. Deze bedrijfscultuur vormen we door iedere dag met elkaar te praten, verantwoordelijkheid te nemen en problemen gaan altijd gepaard met oplossingen. Om hulp kunnen en mogen vragen vinden wij belangrijk en een heldere communicatie is hierbij een vereiste. We stellen hoge doelen waar we allemaal vol voor gaan. Iedereen is hierin belangrijk. Daarnaast koesteren we onze ‘afspraak is afspraak’ cultuur en realiseren we dat dit essentieel is om succesvol te zijn.
 

Taken en verantwoordelijkheden

  • Voor deze stage heb je geen ervaring nodig. Een beetje ervaring met een grote glimlach op je gezicht zetten wordt wel heel erg gewaardeerd!

Solliciteren?

Wil jij ons team komen versterken? Leuk! Mail naar: receptie@luttenberg.nl of bel om een afspraak te maken of voor meer info naar : 0572-301405